Animal Tech sleva na vstup a pozvánka od partnerských organizací

Dobrý den, vedení naší firmy se rozhodlo, že se zúčastníme výstavy ANIMAL TECH  v Brně, která se koná 22.-26.4.2023. Zároveň jsme dostali kód na zlevněnou elektronickou vstupenku pro naše zákazníky.  Elektronickou vstupenku si můžete zakoupit na www.animaltech.cz  Standardní cena vstupenky 180 Kč, zlevněná na základě registrace přes náš kód 60,- Kč.  Registraci přes kód máme neomezeně,

projít na článek

Etologie skotu a prasat - Pozvánka na demonstrační akci

Téma: Etologie skotu a prasat - Význam sociálního prostředí v chovu skotu, „Animal friendly“ modely v chovu prasat 29.8.2022. Pořádáno pro zemědělskou veřejnost v rámci projektu Demonstrační farma – Biofarma Sasov.

projít na článek

pozvánka na schůzi VV VČBaS

Zveme všechny zástupe klubů Východočeské oblasti na pravidelnou schůzi, tentokráte v nových prostorech TJ MONTAS Hradec Králové. V příloze je pozvánka a program jednání. Pozvánka na schůzi 6-2020.pdf (212,3 kB)

projít na článek

Valentinská sleva na charter v Chorvatsku

Ve spolupráci s chorvatským Inter yacht nabízíme do 15.2. speciální Valentinskou slevu na charter jachty. Pokud Vás následující nabídka zaujme, prosím urychleně nás kontaktujte. 15% sleva Early booking + 5% Valentinská sleva na všechny chartery do 30.05.

projít na článek

Sleva na poplatníka 2024 za rok 2023: Výpočet a kdo ji může uplatnit

Každý daňový poplatník má nárok na základní daňovou slevu na poplatníka. Co je daňová sleva na poplatníka 2024? Co znamená základní sleva na poplatníka a jak funguje? Jak na výpočet?

projít na článek

10th RepeatExplorer Workshop on the Application of Next Generation Sequencing to Repetitive DNA Analysis

Biology Centre of the Czech Academy of Sciences, České Budějovice, is organizing another workshop dedicated to RepeatExplorer, a computational pipeline designed to identify and characterize repetitive DNA elements in next-generation sequencing data from p

projít na článek