Amazon chystá vlastní telefony

Amazon plánuje uvést vlastní mobilní telefony. Podobně jako před lety s Kindle Fire pronikl do oblasti tabletů, nyní chce tedy vstoupit do segmentu chytrých telefonů. I zde sází především na špičkové propojení s vlastními službami. Lze tedy počítat s tím, že telefon nabídne propracované funkce pro konzumenty obsahu. Mimo to by měl nabídnout také propracované [] The post Amazon chystá vlastní telefony appeared first on Fonky.cz.

projít na článek

Očekávané mobilní telefony a mobilní novinky 2021

Co se chystá a co nás nemine ve světě mobilních telefonů? Letošní rok byl a ještě bude na mobilní dárky docela štědrý. V dnešním článku se podíváme na nejvíce očekávané mobilní telefony i další chystané zajímavosti z tohoto ranku. Máte se na co těšit. Tak

projít na článek

Nová čtečka e-knih Amazon All-new Kindle

Společnost Amazon v tichosti představila nový základní model ze své nabídky čteček e-knih a to All-new Kindle (2022). A co nového čtečka e-knih Amazon All-new Kindle přináší? Jednou z hlavních novinek je lepší E-Ink displej, původní model nabízel pouze 16

projít na článek

Akce na čtečky Amazon Kindle

Kupujte čtečky Amazon Kindle (Kindle Paperwhite 5) v akci. The post Akce na čtečky Amazon Kindle first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

SEAT bude první automobilovou značkou v Evropě s asistentem Amazon Alexa ve svých vozidlech

SEAT bude první automobilovou značkou v Evropě, která integruje hlasovou službu Alexa společnosti Amazon do svých vozidel.

projít na článek