Aktualizace systému fóra

Posledních několik dní jsem dělal na aktualizaci systému fóra. Bylo potřeba změnit některé šablony, tak je například uživatelský panel docela roztahaný vertikálně. Takhle si to představují autoři toho software Mě se to moc nelíbí, možná s tím časem něco udělám, ale zase čím víc modifikací udělám, tím víc práce je to pak dávat dokupy při aktualizacích. Každopádně je možné, že se něco na fóru rozbilo. Něco jsem už poopravoval a teď to vypadá z mého pohledu celkem funkčně. Pokud vám ale něco nefunguje, tak to hlaste tady, díky! O tom, že to nezaznamenává přečtená fóra (a ukazuje je jako černá tečka - nepřečteno) vím a budu řešit některý z dalších dnů.

projít na článek

Aktualizace Všeobecnch obchodnch podmnek služeb freeSAT pro Českou republiku

Aktualizace Všeobecnch obchodnch podmnek služeb freeSAT pro Českou republiku. 1. 7. 2022 vstoup v platnost nov Všeobecn obchodn podmnky.

projít na článek

Aktualizace hardwarové haps licence

/*! elementor - v3.15.0 - 20-08-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

projít na článek

Aktualizace přstupu k aplikaci Skylink Live TV

Dne 11. 4. 2021 dojde k aktualizaci přstupu k aplikaci Skylink Live TV a do zkaznick Zny Můj freeSAT. Pokud se přihlašujete po tomto datu, budete poždni o aktualizaci svho hesla.

projít na článek

Jak se starat o mobilní telefon, aby vám co nejdéle vydržel: Pozor na aktualizace a počasí

Mobilní telefon je náš nejlepší moderní kamarád, partner i miláček v jednom. Nosíme ho až nezdravě úplně všude, kam se jen hneme. Ale pokud chcete, aby vám dlouho dobře sloužil, je potřeba se o něj také náležitě starat. Čím telefonu prodloužíte život, aby

projít na článek

Seznam užitečných internetových adres

Seznam užitečných internetových adres (Poslední aktualizace 19.05.2017) Kompletní seznam v odkazu níže Odkaz → zde ← Článek Seznam užitečných internetových adres se nejdříve objevil na PC Service Pavel Zezula.

projít na článek