Ako sa starať o tričká s potlačou a vymaľované tričká od Oma Luj

Všetky trička s potlačou potrebujú zvýšenú pozornosť a opateru pri ich údržbe a praní. Pre ručne maľovaný textil platí to isté. Ak chceme, aby potlač a vymaľovanie vydržalo čo najdlhšie v rovnakej podobe, je nevyhnutné riadiť sa týmito ôsmimi zásadami: Perte ručne, alebo na najjemnejšom programe práčky Každá potlač aručne maľovaná farba potrebujete to najemnejšie pranie. Väčšina výrobcou aaj [...] Príspevok Ako sa starať o tričká s potlačou a vymaľované tričká od Oma & Luj zobrazený najskôr Oma & Luj.

projít na článek

Ta nejlepší trička s potiskem!

Mrkneme se na ta trička s potiskem, která se nám obzvlášť povedla! ?

projít na článek

Tričko Che Paroubek

Po delší době tady máme jedno vtipné tričko s politickou tématikou. Konkrétně se na tričku objevuje dosti neoblíbený Jiří Paroubek. V poslední době se o něm sice už tolik nemluví, ale jeho popularita určitě nevzrostla. Vtip trička spočívá v tom, že je Par

projít na článek

Americký Idol

Trička s nádechem parodie se řadí mezi ty nejoblíbenější. Do této rodiny triček řadíme i dnešní představované tričko. Pojmenované je Americký Idol (pravděpodobně po vzoru americké soutěže American Idol). Potisk paroduje jeden ze symbolů Spojených států. A

projít na článek

Pánské tričko s potiskem Hokejista

The post Pánské tričko s potiskem Hokejista first appeared on Vtipná trička s potiskem, sportovní trička a mikiny s potiskem levně | Trickaspotiskem-levne.cz.

projít na článek

Dámské tričko s potiskem To nejlepší

The post Dámské tričko s potiskem To nejlepší first appeared on Vtipná trička s potiskem, sportovní trička a mikiny s potiskem levně | Trickaspotiskem-levne.cz.

projít na článek