AKCENTA CZ se stala partnerem České golfové asociace hendikepovaných

AKCENTA CZ, platební instituce, která realizuje pro exportéry a importéry zahraniční platební styk a devizové operace, se stala partnerem České golfové asociace hendikepovaných (CZDGA). Partnerství se týká jak CZDGA TOUR, tak také dalších činností asociace, která sdružuje více než 180 hráčů s různými druhy postižení.

projít na článek

AKCENTA CZ partnerem České golfové asociace hendikepovaných

AKCENTA CZ se stala partnerem České golfové asociace hendikepovaných.

projít na článek

AKCENTA CZ se účastnila XIX. Exportníhoho fóra

Exportní fórum se konalo ve dnech 9.-10. 11. 2017 v Mladých Bukách. Pořadatelem je Asociace exportérů, jejíž hlavním partnerem je AKCENTA CZ. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA se účastnila XVII. Exportního fóra

Exportní fórum se konalo ve dnech 3.-4.2016 v Mladých Bukách. Pořadatelem je Asociace exportérů, jejíž hlavním partnerem je AKCENTA CZ. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA CZ se účastnila XVIII. Exportního fóra

Exportní fórum se konalo ve dnech 30.-31.3.2017 v Mladých Bukách. Pořadatelem je Asociace exportérů, jejíž hlavním partnerem je AKCENTA CZ. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA se účastnila Exportního fóra Asociace exportérů

Exportní fórum se konalo dne 31.5.2017 na půdě Ministerstva zahraničních věcí České republiky. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek