AKCE: Svítící náramky - 65 ks

Svítící náramky - 65 ks Svítící tyčky je možné spojit spojkama a vytvořit náramky - brýle - náhrdelníky - atd. Rozměry: 20 x 0,5 cm Svítící tyčky: 65 ks Spojky: cca 30 ks   POZOR: NENÍ VHODNÉ PRO DĚTI OD 0 DO 5 LET !!!

projít na článek

Korálky, které nezklamou

Jestli něco nezklame, tak to budou korálkové náramky na ruku, kterou jsou velmi oblíbenou ozdobou, a to rozhodně po staletí. Je pravdou, že se jejich trendy mění, ale přece jenom se i v současné době velmi dobře prodávají. Na trhu se opět objevuje klasick

projít na článek

Jak vyčistit stříbro

Stříbrné řetízky, náramky a další předměty vlivem času černají. Je to způsobeno přítomností sulfidu stříbrného. Zčernalé stříbro se dá vyčistit.

projít na článek

VIDEO: Brněnský drak dostal svítící svetr a chrlí plameny, podívejte se

Starou radnici v historickém centru Brna krášlí v těchto dnech nasvícený drak. Symbol Brna dostal po dobu konání tradičních adventních trhů nasvícený svetr. Světelná instalace nazvaná Vánoce nad Draka je novinkou.

projít na článek

Jak poznám, že je pro mě seminář/webinář vhodný?

Nejste si jisti, zda je webinář vhodný právě pro Vás? V podrobnostech akce uvádíme, pro jakou cílovou skupinu je akce určena. Orientačně se také můžete řídit filtrací ve vyhledávání akce.

projít na článek

Nová akce

Toto je popis ukázkové akce. Můžete ji libovolně editovat, případně odstranit.

  • Web:
projít na článek