AKCE NEBUDOU, ALE...

... děti nebudou ochuzeny o zajímavé aktivity. Sice mezi ně nepřijde kašpárek, nepůjdou do divadla, o to více nových aktivit si pro ně připravily učitelky. Na která témata jsou nové projekty připraveny se dozvíte zde.

projít na článek

Jak poznám, že je pro mě seminář/webinář vhodný?

Nejste si jisti, zda je webinář vhodný právě pro Vás? V podrobnostech akce uvádíme, pro jakou cílovou skupinu je akce určena. Orientačně se také můžete řídit filtrací ve vyhledávání akce.

projít na článek

Nová akce

Toto je popis ukázkové akce. Můžete ji libovolně editovat, případně odstranit.

  • Web:
projít na článek

Zlevnění palubek a akce na 15mm A/B

Plošně jsem zlevnilí obkladové smrkové palubky až o 15%! Navíc do jarní akce jsem zařadili palubky 15mm ve 4metrové délce v kvalitě A/B - dalších 10% dolů. Akce platí do odvolání Aktuální ceník obkladových palubek zde ke stažení (pdf)

projít na článek

Léto novinky a akce Tescoma 2019

Novinky (stáhněte si leták) a akce od Tescomy na Červen, Červenec a Srpen 2019. Tescoma novinky na KuchyňskéPotřeby.cz Tescoma akce na KuchyňskéPotřeby.cz

projít na článek

Ohlášky 14. 5. 2023

Dnes slavíme 6. neděli velikonoční. V úterý je svátek sv. Jana Nepomuckého, kněze a mučedníka, hlavního patrona Čech, ve čtvrtek bude slavnost Nanebevstoupení Páně, v pátek oslavíme svátek Výročí posvěcení pražské katedrály a v sobotu bude nezávazná pamá

projít na článek