Ahoj všem

Ahojky, právě jsem to tu objevila.  Něco o mě: ahoj, jsem Péťa, ace komunitu znám hlavně z redditu, ale tam nejsou češi, takže celkem škoda. Je mi 18, za ace se považuju cca tak od 12 let (což uznávám, je brzo, ale na druhou stranu jsem ráda, že o asexualitě vim tak dlouho a taky že jsem to nebrala v dětství tak vážně). Jinak jsem biromantik. No jo, moje sebe-poznávací dráha nebyla tak výjmečná, ale učila jsem se hlavně z internetu, v Česku jsem kromě pridu nikoho dalšího nepotkala, ace ring nosím, ??? vlajku mám na namalovanou na nočním stolku a rodiče kdyby zjistily že mám co dočinění s LGBT, tak jsem vyděděná.  Všechny vás tu ráda poznávám a přeju hodně sil<3

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Autovoboril.cz.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první testovací příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! first appeared on Gracia Orlová.

projít na článek

Fotoalba

Ahoj, nejde nastavit fotoalbum na heslo nebo jen pro přátele? Jak se zobrazuje soukromé fotoalbum? Díky

projít na článek

Rutin v potravinách

Dotaz: Ahoj, poradíte mi, ve kterých potravinách je obsažen rutin?

projít na článek

Sbírka potravin

Vážení zákazníci, Vážení zaměstnanci, tímto bychom Vám všem chtěli z celého poděkovat. V podzimním kole potravinové sbírky se VÁM všem podařilo vybrat ve 2 061 prodejnách krásných 562 tun potravin a 62 tun drogérie. Jste skvělí nesmírně si Vás vážíme.

projít na článek