Ahoj lidi, „Podhořaňáci“, blíží se už 18. sraz!

Co se děje?: Pojďme se opět sejít !!! Proč?: Jen tak, že se nám chce! = to bylo lóni!! Kdy?: V sobotu, 3.6. 2023! (vem si tužku a poznamenej si! Kde?: No, přeci tam, kde jsi trávil(a) mládí, u nás na letišti! Když bude hezky, tak u ohniště za chatkami, pod lípou; když bude ošklivě, tak v báru nebo na učebně… Kdo a co? Oznámí to všem: neorganizační výbor; zváni jsou Staří i Mladí psi a všechna letecká Štěňata více v souboru: Datum akce: Sobota, 3. Červen 2023 - 17:00Soubory:  2023_podhorany.pdf

projít na článek

#003 Tak ahoj TATI

Tak ahoj tati. dneska jsem byl v Bílovci na hřbitově. Čtěte více The post #003 Tak ahoj TATI appeared first on MONTY.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.The post Ahoj všichni! first appeared on REST.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Rayo.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Pavax s.r.o..

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první testovací příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! appeared first on V PÁRU.

projít na článek