ABRA Flexibee modifikace přístupových práv

Kontrola a management přístupových práv je obecně jedna ze základních bezpečnostních funkcí snad všech informačních systému. Ve Flexibee tomu není jinak. Správné nastavení je takové, když každý uživatel má předem definované možnosti a má přístupy jen tam, kam má mít. Špatné nastavení je takové, když všichni mají přístupy všude. To je první zárodek k tomu, The post ABRA Flexibee modifikace přístupových práv first appeared on Mgr. Radek Vymazal.

projít na článek

Flexibee 2.0

Recenze Flexibee v novém designu. Jeho porovnání se starou variantou, soupis výtek a věcí, které se líbí The post Flexibee 2.0 first appeared on Mgr. Radek Vymazal.

projít na článek

Posilnenie bezpečnosti OLB

Neustále sa snažíme naše služby skvalitňovať a zvyšovať ich bezpečnosť. Preto si Vás dovoľujeme upozorniť, že počas prvého kvartálu 2018 dôjde k úprave klientskych prístupových údajov do internetovej platformy OLB.

projít na článek

Posílení bezpečnosti OLB

Neustále se snažíme naše služby zkvalitňovat a zvyšovat jejich bezpečnost. Proto si Vás dovolujeme upozornit, že během prvního kvartálu 2018 dojde k úpravě klientských přístupových údajů do internetové platformy OLB.

projít na článek

Čína vytvořila úspěšné postupy v oblasti dodržování a ochrany lidských práv

Informační kancelář Státní rady Číny vydala Bílou knihu vybudování všestranně prosperující společnosti: Slavná kapitola v rozvoji lidských práv v Číně. Uvádí se v ní, že vybudování všestranně prosperující společnosti je hlavní národní rozvojovou strategií

projít na článek

Za chudšími dětmi by měli vyjet zdravotníci, říká zmocněnkyně pro lidská práva

Česká republika dostala od OSN 200 doporučení, co zlepšit v oblasti lidských práv. Velká část připomínek se týkala nejen práv dětí, ale i rovnosti žen a mužů a prevence sexuálního i domácího násilí. Měl by u nás navíc vzniknout také institut dětského ombu

projít na článek