6 tipů pro útulnější bydlení

Zachmuřené počasí a klesající teploty nás nutí trávit více času doma. Abyste se ve svém obydlí cítili co nejpříjemněji, máme pro vás pár jednoduchých nápadů, jak vykouzlit domácí pohodu a útulnou atmosféru.

projít na článek

Bydlení pro psy

NOVINKA –  bydlení pro psy venku i doma. Kvalitní materiály Čtěte více Článek Bydlení pro psy se nejdříve objevil na ŠATNÍ SKŘÍŇKY.

projít na článek

Bydlení Hořovice trendem je minimalismus

Jestliže se zajímáte o koupi nemovitosti, bydlení a trendy v domácnosti, neměl by vám uniknout nový  moderní, kvalitní a výjimečný developerský projekt kousek za Prahou. Projekt Bydlení Hořovice je zařízen tak, aby domácnost vypadala nejen co nejvíce vkus

projít na článek

Příspěvek na bydlení 2024 jak vyřídit žádost? 

O příspěvek na bydlení si mohou žádat lidé v tíživé finanční situaci. Podmínky pro získání takové pomoci je splnění příjmových kritérií. Pro koho je příspěvek určen, v jaké výši a [...] The post Příspěvek na bydlení 2024 jak vyřídit žádost?  appeared fir

projít na článek

5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné

Dnes jsem pro Vás připravila několik tipů v péči o šperky. Tip 1: Ukládání šperků Šperky milují být nošeny. Pokud [] The post 5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné appeared first on Nady.

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro předškoláky

Podpořit ve vývoji předškolní děti už nemůže být jednodušší. S našimi hračkami a pomůckami máte navíc jistotu, že vyberete produkty z nezávadných materiálů, s kvalitním zpracováním a edukativním podtextem. Tak jdeme na pár vánočních tipů?

projít na článek