5 výživových tipů pro zlepšení výkonnosti na kole

Pravidelně polykáte kilometry na intenzivních trénincích, ale přesto se nezlepšujete tak, jak byste si představovali? Na vině může být například špatná strava nebo nedostatečný pitný režim. Význam sportovní výživy totiž vzrůstá zejména u sportovců, kteří se chtějí neustále zlepšovat a posouvat své limity. Zjistěte, jak na to.

projít na článek

Projížďkou na kole můžete pomoci dětem s leukémií

Na kole dětem Ladovým krajem je jednou ze série jízd pod záštitou projektu Na kole dětem. S myšlenkou uspořádat charitativní jízdu v Ladově kraji přišla hejtmanka Středočeského kraje a mnichovická občanka Petra Pecková.

projít na článek

Vrcholky Hřebečského hřbetu na kole

Před týdnem na běžkách, dneska na kole Taková jedna vcelku bezvýznamná a nepříliš zajímavá vyjížďka za účelem získání bodů do sbírky.

projít na článek

5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné

Dnes jsem pro Vás připravila několik tipů v péči o šperky. Tip 1: Ukládání šperků Šperky milují být nošeny. Pokud [] The post 5 rychlých tipů, jak udržovat šperky stále krásné appeared first on Nady.

projít na článek

10 tipů na vánoční dárky pro předškoláky

Podpořit ve vývoji předškolní děti už nemůže být jednodušší. S našimi hračkami a pomůckami máte navíc jistotu, že vyberete produkty z nezávadných materiálů, s kvalitním zpracováním a edukativním podtextem. Tak jdeme na pár vánočních tipů?

projít na článek

Na kole do Hrušek?

Kam na výlet do okolí? Když se na stránky někdo podívá, tak aby věděl, že v okolí je i řada míst k navštívení. Líbí se mi informace na www. lednicko-valticky-areal.cz, nebo Slovanské hradištěv Mikulčicích Příspěvek Na kole do Hrušek? pochází z Víno Klimeš

projít na článek