5 tipů na netradiční zásnubní prsteny

Žádost o ruku není pro muže nic jednoduchého. Kdy, kde a jak před svou vyvolenou pokleknout? A jaký prsten je pro takový okamžik ten pravý? Inspirujte se originálními zásnubními prsteny, které vaši nastávající budou zdobit na věky věků.

projít na článek

Tipy na zážitky pro muže: adrenalinové i netradiční

Pokud přemýšlíte, jaký zážitek koupit svému tátovi, synovi, kamarádovi nebo partnerovi, jste tu na správném místě. V našem článku naleznete hned několik skvělých tipů právě na zážitky pro muže.

projít na článek

50 nejlepších zvukařských tipů

Dnes už trochu zastaralých a mnou trochu upravených 50 zvukařských tipů od  Davida Mellora: 1. UjasněteČíst více...50 nejlepších zvukařských tipů

projít na článek

7 tipů, jak ušetřit na zimních pneumatikách

Chcete co nejvíce snížit náklady na výměnu letních pneumatik za zimní? Připravili jsme pár jednoduchých tipů. Pořiďte si zimní pneu za nejlevnější cenu! Jak díky cashbacku ušetříte a získáte ty nejlepší ceny? Poradíme mnohem víc!

projít na článek

6 tipů, jak udělat domov šťastnějším

Vracíte se pozdě z práce, jste utahaní a unavení? Potřebujete relaxovat, vypnout a zbavit se stresu? Udělejte si z domova centrum štěstí a relaxace! Jak to udělat? Máme pro vás několik tipů, jak si domov zútulnit.

projít na článek

5 tipů na originálního plameňáka z AliExpress!

Skvělé plameňáky chcete mít na tašce, polštáři, jako svítící dekoraci nebo s nimi chcete plavat ve vodě? Žádný problém! V Tipli jsme si pro vás tentokrát připravili 5 tipů na zboží s plameňáky z AliExpress. Vše je samozřejmě s dopravou zdarma!

projít na článek