2D promo video a jeho potenciál v marketingu

Dnešní článek si klade za cíl představit pojem 2D promo video, ukázat rozdíl oproti klasickému videu, které vídáme na internetu, v televizi a hlavně ukázat jaké je využití 2D promo videa v marketingu. Nebudou chybět informace kam můžeme video umístit po jeho vytvoření, jak využít 2D video jako výhodu oproti konkurenci. Dále se dozvíte, jak realizace projektu 2D videa probíhá a že pokud najdete schopného dodavatele, tak vám video postaví kompletně na klíč a vy se pak budete „jen“ radovat z úspěchu, které vám video přinese.

projít na článek

ESET promo akce 3za2

Od 1. 9. probíhá promo akce 3za2!!! Po třech letech je tu opět promo akce 3za2, ve které lze získat 3 roky bezpečnostní ochrany ESET za cenu 2leté licence. https://www.eset.com/cz/3za2/#podminky Příspěvek ESET promo akce 3za2 pochází z DASKO Net s.r.o.

projít na článek

WIX - video kanály a práce s nimi

Jak vytvářet video kanály a třídit je na jednotlivé podstránky webu se můžete podívat v tomto návodu :) Můžete také navštívit naše kurzy https://www.bestevent.cz/wix-akademie a dozvědět se více o tvorbě webových stránek a online marketingu.https://www.

projít na článek

Video for travel company presentation

Hi all! I'm launching a travel advisory company in Italy. For this project, I'm looking for a video maker able to create a 30/40 seconds video and making some cool animations like the style of this video:... (Budget: €30 - €250 EUR, Jobs: After Effects,

projít na článek

WIX - stažení videa z Youtube a vložení na váš web

Potřebujete na svoji web stránku vložit video, které je někde v moři internetu, tzn. na youtube nebo FB? Tento návod vám pomůže video stáhnout a použít tak, jak potřebujete. Můžete také navštívit naše kurzy https://www.bestevent.cz/wix-akademie a dozvě

projít na článek

Nová vedoucí marketingu ŠKODA AUTO

Na pozici vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika nastupuje Martina Zimmermann.

projít na článek