2. kolo soutěže družstev starších žáků

Ve středu pokračovala soutěž družstev starších žáků a žákyň. Dát dohromady alespoň tři závodníky byl tentokrát neřešitelný úkol. Ti co dorazili na nádraží v Kroměříži, byli odměněni krásným počasím a kvalitní soutěží. Ve výsledcích se to opět hemžilo osobními rekordy. 

projít na článek

3. kolo soutěže družstev starších žáků a žákyň

V úterý jsme letos už jako tradičně vyjeli za závody do Uherského Hradiště. Žáci závodili na posledním kole své soutěže za družstvo AK Kroměříž. Závody provázelo hezké počasí s letos tradičním stabilním protivětrem.

projít na článek

2. kolo soutěže družstev mladších žáků

V úterý 9. 6. 2015 jela družstva našich nejmladších závodníků opět do Uherského Hradiště. Soutěže se zúčastnili dvě skupinky z Ak Kroměříž pod vedením mgr. Vítězslava Tesaříka a Petra Osiny.

projít na článek

Jak si vede naše mladší žactvo v soutěži družstev?

Soutěž družstev mladších žáků a žákyň má dvě ze tří kol za sebou – obě se konala v Uherském Hradišti (1. kolo 13. 5., 2. kolo 9. 6.) a naši nejmladší registrovaní sportovci si v nich nevedli vůbec špatně.

projít na článek

1. kolo soutěže družstev mladšího žactva

Ve středu 13. 5. 2015 pokračoval nabitý květnový kalendář soutěží mladších žáků a žákyň. Na tyto závody jsme vyrazili s malou výpravou do Uherského Hradiště. Všichni zúčastnění měli před sebou pětiboj - 60 m překážek, hod kriketovým míčkem, 60 m, skok dal

projít na článek

Vítězství v Superpoháru!

24.-26.3.2023 Horní Mísečky Po posledních závodech letošní sezóny dosáhla skupina dorostu vítezství v MČR smíšených družstev 2023! A zároveň jsme celkově jako Ski klub Jablonec vyhráli Superpohár družstev dospělých, dorostu a žáků! Bylo to i díky zisku dr

projít na článek