2 důvody proč na webu používat nejnovější verzi PHP

Pokud používáte jakýkoliv redakční systém jako Worpdress nebo Joomla je dobré kromě samotného systému a pluginů udržovat aktuální i verzi PHP. Web bude rychlejší. Nejnovější verze PHP je efektivnější – aktualizace na poslední podporovanou verzi (aktuálně 7.4) může způsobit obrovské zvýšení výkonu; je 3 – 4x rychlejší než starší verze. Web bude lépe zabezpečený. PHP je stejně jako WordPress spravováno komunitou. Díky vysoké popularitě bývá PHP častým cílem útočníků – poslední verze má vždy ty nejnovější bezpečnostní prvky. Starší verze PHP tyto prvky nemají, proto je důležité tuto prevenci nezanedbávat. A další výhody, které z aktualizace plynou: Rychlejší web bude zvýhodněn vyhledávači. Umístíte se, proto lépe ve výsledcích vyhledávání. Rychlejší weby lépe osloví návštěvníky (návštěvníci nechtějí dlouho čekat, než se web načte), čímž zefektivníte celý web. Zabezpečenější web je lépe chráněn proti hackerským útokům. Napadené weby jsou ve vyhledávačích vysoce penalizovány, a náprava je časově i finančně náročná. Stejně jako před jakoukoliv aktualizací je důležité provést zálohu webu. Ne každé template či pluginu se s nejnovější verzí kamarádí, a často tak vypadne např. formulář, nebo script menu, přestane správně fungovat. Pokud jsou pluginy autorem udržovány dojde k výpadku maximálně na pár dnů. Občas se ale stává, že autor template či pluginjiž ukončil správu a aktualizace pak již nevydává. Pak musíte přejít na jinou template/plugin, nebo vrátit původní verzi.The post 2 důvody proč na webu používat nejnovější verzi PHP first appeared on Webdesign Inergo s.r.o..

projít na článek

Proč mít pojištěnou nemovitost? Toto jsou hlavní důvody

Pojištění je něco, co je ve většině případů sice dobrovolné, ale zároveň je třeba říci, že by se nemělo jakkoliv Read More... The post Proč mít pojištěnou nemovitost? Toto jsou hlavní důvody appeared first on Bydlení v Praze.

projít na článek

Chystané změny na ČÚZK od 5.11.2021 a jejich vliv na GEUS

Dne 5.11.2021 dojde na ČÚZK ke změnám webových služeb WSGP a WSDP a také ke změně ve struktuře výměnného formátu ISKN. WSGP bude podporována jen ve verzích 2.8 a 2.9, WSDP pouze ve verzi 2.9. Pokud budete chtít i nadále používat v GEUSu funkce Podklady mě

projít na článek

Zásilkovna plugin nefunguje?

#cmsmasters_button_6577a16b0fa0a { text-align:center; } #cmsmasters_button_6577a16b0fa0a .cmsmasters_button:before { margin-right:.5em; margin-left:0; vertical-align:baseline; } #cmsmasters_button_6577a16b0fa0a .cmsmasters_button { font-we

projít na článek

GEUS 21.0 a služba WSGP 2. část

Nová verze 21.0 programu GEUS obsahuje již funkci pro odesílání geometrického plánu na KP pomocí služby WSGP 2. část. Další zajímavou funkcí je možnost stažení a importu katastrálních map ve formátu DGN, které jsou aktualizovány s denní frekvencí z ISKN.

projít na článek

Tři důvody, proč chtít na autě tažné zařízení

Přejete si zvýšit užitné vlastnosti automobilu? Zvažte montáž tažného zařízení. Tažné zařízení využijete jak pro přívěsný vozík, tak i pro nosiče jízdních kol.

projít na článek