100 let vysílání rozhlasu

Je to tak, u nás vysílané rádiové vlny můžeme poslouchat již více než 100 let. S popisem historie vás odkáži třeba na wiki Český rozhlas. 18.5. samozřejmě připravily mnohé rozhlasové stanice program vzpomínající toto významné výročí. Vše se nedá... The post 100 let vysílání rozhlasu first appeared on mirah.cz.

projít na článek

Příspěvek Českého rozhlasu o Rezidenci Veliš

Chtěli byste vědět víc o historii a obnově Rezidence Veliš? Poslechněte si příspěvek Českého rozhlasu. The post Příspěvek Českého rozhlasu o Rezidenci Veliš appeared first on Rezidence Veliš.

projít na článek

Skylink - ukončení vysílání programu AXN

Dne 1. 10. 2015 bylo ukončeno vysílání filmového kanálu AXN, který byl zaměřen na akční filmy a seriály ...

projít na článek

Vysílání DVB-T2 v Praze a okolí.

Finální vysílání DVB-T2 je spuštěno na kanálech 23, 26, 40 a 42 Antény, satelity, montáže, instalace, TV, servis, opravy, Praha a okolí

projít na článek

Záznam pořadu “Ordinace” Českého rozhlasu Region

V roce 2008 jsem měla zajímavý rozhovor v Českém rozhlasu Region na téma "Jak stav naší duše souvisí se zdravím aneb Psychosomatika". Pořad si poslechněte na tomto odkazu: Pořad Ordinace s Šárkou Bezvodovou.

projít na článek

Letos začíná velké vypínání televize. V DVB-T se nejdřív odmlčí Praha

Letos se budou vypínat první vysílače, které šíří signál první generace digitálního pozemního televizního vysílání, které je známé pod zkratkou DVB-T. První test vysílání DVB-T byl v Česku spuštěn již v roce 2000, aby v říjnu 2005 došlo na řádné vysílání.

projít na článek