1. rok na nové adrese

Nová LE CLINIC slaví 1. výročí Před rokem jsme se po 15 letech trvání naší společnosti rozhodli převléknout Lékařskou Estetiku do nového kabátu a změna je to opravdu výrazná!! Dnes je to přesně rok, kdy jsme naše klientky a klienty poprvé přivítali v krásném prostředí moderní budovy v areálu Brána Beskyd. Dalším odvážným krokem byla změna názvu společnosti a s tím související nové logo. Po roce působení se naše rozhodnutí ukazuje jako správné. V novém prostředí se nám krásně pracuje. Prostory jsou velké, vzdušné, světlé a mají velmi pozitivní energii. Důkazem, že jdeme správným směrem, je pro nás spokojenost našich klientek a klientů, kterým se u nás líbí a rádi se k nám vracejí. Děkujeme za důvěru a za přízeň, kterou jste nám v prvním roce projevili a těšíme se na další setkání s vámi. Jsme tady pro vás. Tým LE CLINIC < zpátky na všechny novinky Článek 1. rok na nové adrese se nejdříve objevil na Lékařská Estetika / LE CLINIC.

projít na článek

Konečně profesionální e-mailová adresa :-D

Camcararáááá :-), konečně mne můžete kontaktovat na mé nové emailové adrese [email protected] . Díky moc, těším se na všechny svoje stávající i nové klienty.

projít na článek

Změna adresy sídla společnosti

Od nového měsíce nás najdete na nové adrese, viz Kontakt

projít na článek

Nové Centrum estetické kosmetiky

Od 3.9.2012 jsme pro Vás připravili nové "CENTRUM ESTETICKÉ KOSMETIKY" ....na adrese Praha 5, Ostrovského 3, v 1. patře u výstupu metra Anděl, Na Knížecí.

projít na článek

Virtuální kancelář a založení s.r.o.

Založení s.r.o. je dnes otázkou několika dní, ovšem je vždy nutné počítat s tím, že celý proces založení nové firmy je u nás stále poměrně administrativně náročný. Proto se vyplatí při zakládání firmy využít služeb profesionálů a nechat si založit firmu n

projít na článek

Stěhujeme se na novou adresu

Upozornění pro všechny klienty: již nesídlíme na Na Sychrově 8, Praha 10, ale na nové adrese Vratislavova 11/62 (3. patro), 120 00 Praha 2. Budeme se těšit na Vaší návštěvu v nové ordinaci. Příspěvek Stěhujeme se na novou adresu pochází z Fyzioterapie a m

projít na článek