Tvaroh je plný bílkovin a pomáhá nejen při hubnutí. Jak si ho připravit, i když nepatří mezi vaše oblíbené potraviny?

Tvaroh je nabitý bílkovinami, proto je snad všemi výživovými poradci doporučován při redukci, ale i ve chvíli, kdy chcete přibrat. Díky dostatečnému příjmu bílkovin vaše tělo začne spalovat tuky, které zmizí a místo nich se vytvoří svalová hmota. Vyjma sladkých tvarohových buchet a koláčů, nepatří tvaroh mezi oblíbené pochoutky. Jak si ho připravit, aby zůstal

projít na článek

Kvalitní spánek je dobrým pomocníkem při hubnutí

Hubnutí je náročné a udržet si váhu může být mnohem obtížnější. V důsledku toho začali četní akademici spekulovat o možné souvislosti mezi váhou a spánkem. Zjistilo se, že nedostatek spánku nebo nekvalitní spánek může přispívat k metabolickým problémům, p

projít na článek

VÝŽIVA PŘI CHŘIPCE

Obecně bychom při chřipce  měli konzumovat lehce stravitelné potraviny. Tuky a přemíra koření mezi ně nepatří. Pokud se chcete kvalitně najíst a zároveň doplnit tekutiny, zařaďte do chřipkového jídelníčku polévky. Vhodné jsou především masové a zeleninové

projít na článek

TĚSTOVINY S BROKOLICÍ A KUŘECÍMI PRSÍČKY

Jak jste na tom s  brokolicí ? Patří do vašeho jídelníčku? Z této zeleniny můžete připravit chutnou krémovou polévku, výborná je v těstovinách, ale také jako ingredience v různých jednohubkách.  Brokolice  je zelenina nejen velice chutná, ale také hodně z

projít na článek

Nejlepší zdroje bílkovin. Které to jsou?

Bílkoviny všichni vyhledávají kvůli jejich sytícímu efektu, podpoře hubnutí i růst svalové hmoty. Málokdo ale ví, že dostatek bílkovin v jídelníčku také podporuje správnou funkci imunity a udržuje kosti v dobrém stavu. Bílkoviny v těle hrají zkrátka řadu

projít na článek

Hubnutí z hlediska tradiční čínské medicíny

V TČM hubnutí není o počítání kalorií a vyčerpávajícím cvičení. Chcete-li zhubnout, musíte povzbudit tělo, přidat mu energii. Proces hubnutí - to není snížení hmotnosti, ale zmenšení velikosti. Jak na to? Pokud jste vážně odhodlaní změnit vzhled svého tě

projít na článek