Šance pro naše absolventy, výzva pro čtvrťáky

Na odbornou stáž do firem v Irsku a Německu vycestovali tři naši absolventi v rámci projektu Young Entrepreneurs in Motion. Absolventi mají možnost získat praxi, zdokonalit si jazykové schopnosti, nabýt nové zkušenosti od úspěšných podnikatelů, kteří provozují menší podniky v zemích EU. Projekt realizujeme společně s RHK PK v rámci programu COSME H2020, který pobytové náklady zcela uhradí. Čtvrťáci snažte se, i vám rádi pomůžeme vyzkoušet si podnikání za hranicemi ČR!

projít na článek

Sázení stromů čtvrťáky

Po maturitním slohu přichází na řadu každoroční rituál naší školy, sázení stromů. A až vyrostou, budou připomínat minulost letošních čtvrťáků.

projít na článek

Pracovní příležitost pro absolventy ve společnosti Model group

Informace o pracovních příležitostech naleznete zde na webu Modelgroup. Článek Pracovní příležitost pro absolventy ve společnosti Model group se nejdříve objevil na Střední škola polygrafická Olomouc.

projít na článek

Volné pracovní pozice vModel Opava s.r.o. pro letošní absolventy

Přehled volných pozic naleznete zde. Pro komunikaci můžete využít tento odkaz. Článek Volné pracovní pozice v Model Opava s.r.o. pro letošní absolventy se nejdříve objevil na Střední škola polygrafická Olomouc.

projít na článek

Setkání maturantů sabsolventy

V poslední školní den roku 2022, kdy se všichni ostatní studenti GFXŠ vydali do kina, se nám maturantům dostalo jedinečné možnosti získat informace ohledně našeho nadcházejícího studia vysoké školy a promluvit si s absolventy. Nejprve nám svou péči věnova

projít na článek

Žáci FDM v České televizi

Naše škola má vynikající možnost spolupracovat s nejrůznějšími médii! Nejsme sice technicky vybaveni jako nedaleká VŠB, ale máme leckde po republice své absolventy a ti na místo, kde získávali své první dovednosti v oblasti masové komunikace, nezapomínají

projít na článek