Setkání maturantů sabsolventy

V poslední školní den roku 2022, kdy se všichni ostatní studenti GFXŠ vydali do kina, se nám maturantům dostalo jedinečné možnosti získat informace ohledně našeho nadcházejícího studia vysoké školy a promluvit si s absolventy. Nejprve nám svou péči věnovala paní profesorka Šípová, která nás seznámila s podmínkami přihlášení na VŠ a zodpověděla všechny naše zvídavé dotazy. V druhé části jsme se již zaměřili na naše konkrétní studijní směry. V jednotlivých učebnách bylo možno zúčastnit se seminářů napříč různými obory. Na své si přišli budoucí lékaři, fyzikové, informatici, učitelé, ekonomové, právníci, redaktoři a jiní. Na seminářích přednášeli absolventi z různých koutů republiky, ale i Evropy. Měli jsme tak skvělou příležitost porovnat různorodé studijní možnosti a přístupy. Celý den hodnotíme jako přínosný pro naše budoucí studijní cesty. Adéla Ryvolová, Mikuláš Sulovský 4.B The post Setkání maturantů s absolventy appeared first on GFXS.

projít na článek

Vánoční turnaj maturantů v odbíjené

Dne 17. 12. se osm studentů 4. ročníků zúčastnilo na Wichterlově gymnáziu tradičního Vánočního turnaje maturantů v odbíjené. Ve velké konkurenci ostravských gymnázií je umístili na krásném 2. místě, za což jim náležela sladká odměna, a my děkujeme za skvě

projít na článek

Maturanti na kuželně

V úterý dne 24. 4. 2018 se sešli všichni maturanti na kuželně, kde společně s vyučujícími strávili dvě hodiny tělesné výchovy jinak než v tělocvičně. Je to již tradiční ukončení hodin Tv maturantů na kuželně.

projít na článek

Reprezentanční ples 2023

Po dvouleté pauze zveme všechny absolventy, rodiče, přátele CMG na tradiční reprezentační ples CMG spojený se stužkováním maturantů. Uskuteční v sobotu 21. ledna 2023 od 19.00 hodin ve Společenském domě v Prostějově (KaSC). Vstupenky od 5. prosince v kanc

projít na článek

FCE zkoušky

Třetina našich maturantů už vlastní mezinárodní certifikát z jazykových zkoušek FCE nebo CAE. Certifikát nabízí mimo jiné bodovou bonifikaci při přijímacích zkouškách na některé fakulty, nebo dokonce úplné prominutí přijímací zkoušky z cizího jazyka.

projít na článek

Reprezentační ples školy (spojený se stužkováním našich maturantů)

Prodej lístků zahájen!!!! Lístky můžete koupit zde: https://form.simpleshop.cz/RWqx/ Na ples zveme všechny současné i bývalé žáky školy, rodiče, přátelé, známé i partnery školy. Těšíme se na Vás!

projít na článek