Otázka - Co bych mohla dělat po gymnáziu? (Škola)

amey: ahoj, přemýšlím o přihlášení se na gymnázium se zaměřením na předškolní a volnočasovou pedagogiku~ nevíte, co bych po maturitě tak mohla dělat? případně na jakou vysokou školu bych mohla jít? mohla bych například překládat knihy? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Ekonomický obor na technické VŠ bez fyziky (Škola)

ekte: Čau, mohl bych se Vás prosím zeptat? Rád bych studoval ekonomický obor na technické VŠ. Bohužel na vysokých technických školách je většinou fyzika nebo chemie. Nevíte, která VŠ tyto předměty nemá? Děkuji Vám. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Co do maleho akvaria 2l (Zvířata)

bara: Nevite nekdo co bych mohla chovat malem akvariu 2litry? Nemusi to byt jen vodni zivocichove klidne i neco suchozemskeho. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Základní škola

Co bych dal jako dítě za to, kdyby u naší základní školy zarazili podobnou ceduli. Jako by nestačili ty divný nápisy na silnicích. Děti pozor škola! The post Základní škola appeared first on Mixage.

projít na článek

Otázka - Je na práci herce potřeba střední škola s tímto oborem? (Škola)

kosta: Je na práci televizního herce potřeba střední škola s tímto oborem? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Výběr vysoké školy (Škola)

marky04: Zdravím,Výběr seminářů 3. ročníku na gymplu se blíží a ja se tak nějak rozhoduji, jakou cestou se v budoucnu (:odkaz:) kariérovém poradenství jsem se spíše rozhodla, že bych chtěla být učitelka španělštiny. Jenže k tomu se většinou bere další pře

projít na článek