Otázka - Výběr vysoké školy (Škola)

marky04: Zdravím,Výběr seminářů 3. ročníku na gymplu se blíží a ja se tak nějak rozhoduji, jakou cestou se v budoucnu (:odkaz:) kariérovém poradenství jsem se spíše rozhodla, že bych chtěla být učitelka španělštiny. Jenže k tomu se většinou bere další předmět a v žádném jiném neexceluji. Uvažovala jsem nad angličtinou - to je univerzál, výtvarkou - umím kreslit ale umění mě nebere, a nebo se bere k (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Naše škola vyhrála okresní kolo v kopané 

Dne 15. 11. 2023 se žáci naší školy zúčastnili okresního kola v kopané. V konkurenci dalších dvou škol (gymnázia Dr. Randy a gymnázia u Balvanu) a navíc v dešti a zimě celý turnaj vyhráli. Gratulujeme všem účastníkům ke skvělé reprezentaci školy. Člá

projít na článek

Základní škola

Co bych dal jako dítě za to, kdyby u naší základní školy zarazili podobnou ceduli. Jako by nestačili ty divný nápisy na silnicích. Děti pozor škola! The post Základní škola appeared first on Mixage.

projít na článek

Záznam ze semináře - velké školy konaného 11.10.2015 v trnové

http://uloz.to/xYqBcfxF/evicka-skola-10-10-2015-dopoledne-i-mp3 http://uloz.to/x5Uj9KiW/evicka-skola-10-10-2015-dopoledne-ii-mp3 http://uloz.to/xXazVYxY/evicka-skola-10-10-2015-odpoledne-mp3 http://uloz.to/xtLjfybD/evicka-skola-10-10-2015-vecer-upra

projít na článek

Otázka - Je na práci herce potřeba střední škola s tímto oborem? (Škola)

kosta: Je na práci televizního herce potřeba střední škola s tímto oborem? (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Škola škole - poděkování

Jistě si vzpomínáte na červnovou akci "Škola škole" která byla směřována na podporu povodní postiženou 2. ZŠ v Kralupech n. V.V pátek přišlo do naší školy poděkování za finanční podporu.

projít na článek