Jateční mozek v české kuchyni, recepty. • Ceněná lahůdka, v celém světě uznávaná delikatesa. • Jak upravit mozek, nejcennější orgán, který se může ocitnout na talíři? • Mozek jako mozeček. [] The post Mozek „jako mozeček“ a další recepty na úpravu mozečku v české kuchyni first appeared on MAKOVÁ PANENKA.
Topinambury v kuchyni, tipy, recepty. • Topinambury a židovské brambory znáte? • První název je oficiální, druhý lidový. • Název botanický zní slunečnice topinambur. • Topinambury jsou jedlé. Jak se [] The post Topinambury, jedlé hlízy drobnokvětých slune
Mužský mozek je jako vejce. The post Mužský mozek je jako vejce first appeared on Kýbl srandy.
projít na článekSezóna rebarbory je v plném proudu a jelikož není nikterak dlouhá, určitě stojí za to ji využít naplno. I když se jedná o zeleninu, v kuchyni se využívá zpravidla nasladko – nejčastěji ji znáte v podobě koláče. Vyzkoušejte ale i méně obvyklé recepty a při
projít na článekKdyž se necháte vyhecovat partou kamarádů a vyrazíte s nimi do Norska na ryby, může se vám stát, že si tento způsob dovolené zamilujete natolik, že se stane vaší závislostí. A to přesně se stalo před pár lety mně. A i když jsem kamarády předem varovala, ž
projít na článekV kuchyni se setkáváme a spojujeme. Jako rodina a přátelé. Jako pár. Kuchyně je místem, kde vaříme, jíme, užíváme si, čteme, píšeme, posíláme e-mailem, publikujeme, filozofujeme jinými slovy: to je místo, kde žijeme. Naše otevřené kuchyně zahrnují zabud
projít na článek