Vědec oživil tvář slavné milenky Ludvíka XIV. Madame de Montespan byla nebezpečně krásná

Byla to jedna z nejcharakterističtějších postav malého francouzského světa. Vědec oživil tvář slavné milenky Ludvíka XIV. Madame de Montespan se jí oficiálně stala v roce 1674. Byla to žena nebezpečně krásná.

projít na článek

Vědci zrekonstruovali tvář milenky Karla VII. a zažili šok. Středověká hříšnice byla nádherná

Agnes Sorel byla jednou z prvních královských milenek v Evropě a měla významný vliv na krále Karla VII. Její krása a moc přitahovaly pozornost a vzbuzovaly žárlivost a intriky na královském dvoře. Vědci nyní zrekonstruovali její tvář a zažili šok. Středov

projít na článek

Lidstvu zbývá jen sto let. Pak vyhyne jako obyvatelé Velikonočního ostrova, tvrdí slavný vědec

Vědec Frank Fenner se domnívá, že lidstvu zbývá sto let. Pak vyhyneme, stejně jako obyvatelé některých částí světa. Podle člověka, který se podílel na vymýcení pravých neštovic, lidé vyhynou kvůli přelidnění, ničení životního prostředí a změně klimatu.

projít na článek

Kontroverzní čínský vědec oznámil, že dostal pracovní vízum v Hongkongu. Záhy o něj přišel

Kontroverzní čínský vědec Che Ťien-kchuej který jako první upravil lidská embrya, aby se nemohly nakazit virem HIV, přišel o pracovní vízum v Hongkongu. Krátce předtím, vystoupil na tiskové konferenci, kde oznámil, že má v plánu se zapojit do zkoumání...

projít na článek

Profilová brusná sada

Složená z 1 držáku a 6 různých profilových vložek: 1 x tvar V pro úhly 90°, 1 x lichoběžníkový tvar pro spoje na drážku a pero, 1 x pro rovné profily, 1 x konvexní tvar (velký), po 1 x konkávní a 1 x konvexní tvar (malý) a vždy 5 brusných listů se zrnem.

projít na článek

Muž, který říkal nepříjemné věci

Zemřel vědec Radim Šrám, bojovník za čistší ovzduší

projít na článek