Pamatujete si na Simonu ze svatební show, které dohodili uplakaného Radka? Blondýnka je stále single

Jsou to už tři roky, co lidé díky první řadě sociálního experimentu Svatba na první pohled sledovali sympatickou Simonu Míkovou, která na obrazovce tvořila pár s kurýrem Radkem. Od skončení pořadu ale tito dva nejsou vůbec v kontaktu.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA RACCI

Svatební sada Racci sestává ze svatebního alba, knihy hostů, oznámení, pozvánek, poděkování, průvodce a brožury. Tato svatební kolekce je inspirována přímořskou atmosférou a laděna do modré a bílé barevnosti. Hlavním motivem prolínajícím se celou kolekcí

projít na článek

Svatební cukroví - recepty s obrázky

Svatební cukroví neodmyslitelně patří ke svatební hostině. Patří sem svatební dort, cukroví a koláčky.

projít na článek

Poslední rezervace pro svatební dorty

Těší nás Váš zájem, ale pro všechny zájemce o naše Svatební dorty nebo kompletní svatební servis máme špatnou zprávu – přijímáme poslední 4 zakázky pro tento rok. Neváhejte a pište nebo se zastavte pro individuální konzultaci. The post Poslední rezervace

projít na článek

ŠEDÉ SVATEBNÍ ALBUM

Svatební album vyrobené na zakázku ve formátu na výšku. The post ŠEDÉ SVATEBNÍ ALBUM appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA TULIPÁNY

Svatební sada Tulipány je kožená sada vyrobená na zakázku. Obsahuje fotoalbum, knihu hostů a desky s oddacím listem. Všechny knižní vazby jsou zdobené ražbou srdce s profily novomanželů, které jsou ověnčené tulipány. Motiv je doplněn jmény a datem svatby.

projít na článek