Bizarní podívaná: Anička Slováčková si hrála na psa, asistoval jí seriálový hezounek

Češi jsou národem pejskařů a milovníci zvířat, ale že by se svými psími mazlíčky i soupeřili? I to je možné, V novém zábavním pořadu Šampioni předvedou divákům své triky zvířecí hvězdy, jejichž umění dostanou za úkol napodobit celebrity.

projít na článek

Růžová a tisíce flitrů. Harry Styles na narozeninovém koncertě předvedl luxusní břišáky a další bizarní model

Harry Styles (29) se toho nebojí. Už dlouho si udržuje svůj jedinečný styl a obléká kostýmy, které by určitě leckdo označil za bizarní. Na svém posledním koncertě v jednom takovém oslavil své devětadvacáté narozeniny.

projít na článek

Turnaje za účasti hráčů BK Kopřivnice ÚNOR / BŘEZEN 2023

GPB U17 Plzeň (4. 5. března 2023) O víkendu 4. a 5. března se v Plzni odehrál republikový turnaj GPB kategorie U17. Až na daleký západ Čech vyrazila kopřivnická trojice Libor Raška, Kuba Raška, Petra Závěšická. Hodně se turnaj vydařil Kubovi, kte

projít na článek

Léta si vědci mysleli, že jde o vyhaslou sopku. Pak se ale spustili do kráteru a zůstali v šok

Bizarní stavba postavená před stovkami let. Vědci si dlouhé roky mysleli, že jde o další vyhaslou sopku. Pak se ale spustili do kráteru a zůstali v šoku. Pyramida, která byla pojmenována El Volcán se nachází v Peru. 

projít na článek

Muž léta zakrýval obrazem díru ve zdi. Díky počítačové hře zjistil, že má poklad za 3O milionů

Historie některých obrazů je bizarní. Například jeden slavný obraz milionové hodnoty zakrýval léta díru ve zdi, aniž by jeho majitel znal jeho skutečnou cenu. Podle něj se „starý“ obraz nyní prodává za cenu v přepočtu kolem 30 milionů korun.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Kukla Funkční - 1 otvor - Černá - Helikon

Kukla Funkční - 1 otvor - ComfortDry Funkční kukla je navržena tak aby hřála v chladném počasí a zároveň odváděla pot od těla. Struktura materiálu odvádí pot, aby byla kukla suchá a mohla tak zacho

projít na článek