Akční Srí Lanka z Prahy s Turkish Airlines za 14 490 Kč. Zavazadlo v ceně

Nekonečné pláže, čajové plantáže, dechberoucí památky, skvělé podmínky [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Akční Srí Lanka z Prahy s Turkish Airlines za 14 490 Kč. Zavazadlo v ceně se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Mauricius z Prahy s Turkish Airlines je tady! Chyť poslední místa za 13 590 Kč

Máme parádní tip pro všechny milovníky bělostných pláží, [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Mauricius z Prahy s Turkish Airlines je tady! Chyť poslední místa za 13 590 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Objev Keňu s letenkami Turkish Airlines. Mombasa z Vídně nyní za 12 990 Kč

Jestli je tvým snem vidět tzv. velkou pětku [] ©JAKnaLetenky.cz. Článek Objev Keňu s letenkami Turkish Airlines. Mombasa z Vídně nyní za 12 990 Kč se nejdříve objevil na JAKnaLetenky.cz.

projít na článek

Akční zpáteční letenky z Prahy do Amsterdamu za 2 790 Kč

Co se vám vybaví, když se řekne Amsterdam? Objeví se vám v hlavě tulipány, říční kanály nebo kavárny a čtvrti s uvolněnou atmosférou? Pokud chcete hlavní město Nizozemska poznat osobně, tak využijte aktuální nabídku letenek od společnosti KLM Royal Dutch

projít na článek

Letenky na Maledivy v sezóně již od 12.490,- Kč

Díky mimořádné nabídce Turkish Airlines a Qatar Airways se můžete vypravit z Prahy a dalších blízkých měst na Maledivy v zimních sezónních termínech již od 12.490,- Kč Cestovní období: září 2023 březen 2023. Rezervace do vyprodání míst či změny tarifu.

projít na článek

K moři do Španělska na jaře i během letních prázdnin z Prahy a Brna již od 1.990,- Kč

Do španělských měst Barcelony, Valencie, Palma de Mallorca nebo na Ibizu se můžete vypravit v mnoha termínech od března až do září s Austrian Airlines přímými lety z Prahy nebo z Brna. Cestovní období: březen září 2022. Rezervace do vyprodání míst či z

projít na článek