500 Restaurant - stylová restaurace na Hradčanské

Pětistovka nabízí steaky, burgery, pizzu, čerstvé ryby a těstoviny. Polední menu a spec. nabídky.

projít na web

SV.VALENTÝN DEGUSTAČNÍ MENU

Příspěvek SV.VALENTÝN DEGUSTAČNÍ MENU pochází z 500 Restaurant

projít na článek

Voucher do Pětistovky jako dárek k Vánocům!

.a něco navíc Získáte budget v hodnotě 15 % z ceny voucheru, budget můžete uplatnit při objednání jídla na rozvoz k Vám domů! Jednoduchý modelový příklad: Telefonicky si objednáte voucher v hodnotě 2000,-Kč. Zároveň si objednáte z Pětistovky Vaše oblíben

projít na článek

Vánoční Šneci na Pětistovce

Pečení šneci po burgundsku 6 ks v ulitě, česnekové máslo, bylinková krusta, toust Šneci v tymiánové glazé, hnědé žampióny, pancetta, petrželové pyré, mrkev, Merlot pěna Restovaní šneci se šalotkou a černým pepřem, rozmarýn, šafránové risotto, anýzový demi

projít na článek

Lanýže a Hřiby

Lanýž Papparedelle s máslem, černý lanýž, parmigiano reggiano  229,- Lanýžové risotto s prsíčkem z divoké kachny, kapustou, slaninou a mascarpone 259,- Grilovaný steak z hovězí veverky s mangoldem, paprikou, grenaille brambory, omáčka z černých lanýžů 349

projít na článek

Mit Liebe Gekocht! 17.9.-?

Hausgemachte sulze Domácí sulc z vepřového masa, kyselá okurka, kořenová zelenina, vejce, petrželka, žitný chléb 109,- Tiroler Grostl Restované brambory s vepřovým masem a slaninou, zlatavá cibulka, volské oko, pažitka 169,- Tafelspitz V silném vývaru taž

projít na článek

Dýňování

Dýňová polévka se slaninou, celerová sláma, dýňový olej, řeřicha Pumpkin soup with bacon, celery straw, pumpkin oil, cress 84,- Salát z pečené dýně, kuřecí prsa, polníček, koriandr, feta, pražené dýňové semínka, nefiltrovaný olivový olej Roasted pumpkin s

projít na článek

Chřestové menu

Chřestová polévka z bílého a zeleného chřestu s pestem z medvědího česneku a pancettou 89,- Dušený chřest na másle s tymiánovými brambory, vejcem, holandskou omáčkou a pečeným parmazánem 149,- Chřestové risotto s telecím hřbetem v pistáciové krustě, cheda

projít na článek

Velikonoční menu

Hrášková polévka s kopřivovým pestem a mléčnou estragonovou pěnou 82,- Grilované jehněčí kotletky s rozmarýnovou gremolatou, pečenými brambory s karotkou, kapustou a slaninou, omáčka z uzeného česneku 427,- Variace z králíka- pečené stehno se šalotkou a t

projít na článek

Kaštany a Vysoká

Kaštanová polévka se slaninou, řeřichou a dýňovým olejem 87 ,- Pappardelle ragù di cervo- se srnčím ragú, Merlot, pecorino a chipsy z kořenové zeleniny  229,- Jelení hřbet s balsamikovými jablky, cuketou, brambory, špenátem a kaštanovou omáčkou s koňakem 

projít na článek