Výuka i zábava v pomaturitních kurzech v jazykové škole Amigas

Že výuka angličtiny nemusí být jen pasivní sezení nad učebnicí a memorování slovíček, to v naší jazykové škole Amigas vědí Článek Výuka i zábava v pomaturitních kurzech v jazykové škole Amigas se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 2

V pomaturitním studiu v Amigas mají studenti příležitost se angličtinu učit různými způsoby v rámci jednoho týdne. Jeden den je s rodilým mluvčím, další Článek Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 2 se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 1/2

Květen 2015. Jsem na cestě ze školy. Ze své vytoužené a tvrdě vybojované vysoké školy. Právě si po svém prvním roce konečně Článek Splňte si své sny v jazykové škole Amigas 1/2 se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Začátečník nebo pokročilý? Výsledky rozřazovacích testů a jazykové úrovně

Potřebujete zlepšit svoji angličtinu nebo španělštinu? Hlásíte se k nám na jazykový kurz Callanovou metodou? Před výběrem kurzu a pokročilosti Článek Začátečník nebo pokročilý? Výsledky rozřazovacích testů a jazykové úrovně se nejdříve objevil na Jazyko

projít na článek

Teaching and entertainment in post-secondary courses at a language school Amigas

The teaching of English may not be a passive session of the textbook and memorizing vocabulary in our language school Článek Teaching and entertainment in post-secondary courses at a language school Amigas se nejdříve objevil na Jazyková škola AMIGAS.

projít na článek

Podpora jazykového vzdělání na naší škole

Podpora jazykového vzdělání na naší škole Další ročník naší mezinárodní jazykové online soutěže Best in English! Studenti ve věku 14–19 let mají možnost změřit své síly, resp. jazykové znalosti se studenty ze zahraničí. Našich dvacet adeptů je přip

projít na článek