Vánoční dárky od Pixie Crew

Pixie Crew je nová značka a zároveň i název pro produkty, jejichž klíčovým prvkem je pixel. Pixely ze silikonu lze opakovaně umisťovat a vyměňovat, čímž lze tvořit tvary nebo obrázky. Školní batohy, tašky přes rameno, náramky nebo třeba diáře, které lze kreativně dotvořit dle vlastní fantazie, potěší nejen děti. Využijte slevový kupón pro váš nákup [] Příspěvek Vánoční dárky od Pixie Crew pochází z i-creative.cz

projít na článek

Soutěž o tašky Pixie Crew

Ve spolupráci s Pixie Crew jsme pro vás připravili soutěž o tašky, jejichž design si můžete pomocí pixelů ze silikonu kreativně dotvořit. Vyberte si jeden z pěti messengerů Pixie Crew, splňte podmínky soutěže a čekejte, jestli budete mezi třemi vylosovaný

projít na článek

Jak a kdy nakupovat vánoční dárky?

Máte již hotové vánoční přípravy nebo se naopak děsíte, že Vánoce jsou za dveřmi a vy ještě nemáte nachystáno téměř nic? Pokud patříte do druhé škatulky, je tento článek pro vás jako dělaný. Jak nakupovat vánoční dárky?

projít na článek

Tipy na vánoční dárky - pro dámy

V dnešním článku Vám přinášíme, pár tipů na vánoční dárky pro vaše drahé polovičky, konkrétně pro dámy. Někteří z mužů si neví s výběrem vhodného dárku rady, pojďme se tedy podívat na to, co by mohlo Vaše drahé potěšit. 

projít na článek

Jak vybrat firemní vánoční dárky pro zaměstnance?

Příspěvek Jak vybrat firemní vánoční dárky pro zaměstnance? pochází z Reklamní předměty | Silic Média s.r.o.

projít na článek

Tipy na vánoční dárky - pro nejmenší

Léto nám již skončilo, a ačkoli je před nám podzim, někteří z nás už mají starosti jaké dárky zvolí pro své blízké na Vánoce. Pojďme se proto podívat, jaké dárky by jsme mohli zvolit pro naše nejmenší. 

projít na článek