Úprava ceníku služeb

Rozhodly jsme se s ohledem na časovou náročnost navýšit cenu za konzultaci z 500 Kč na 1000 Kč, a to s okamžitou platností. Děkujeme za pochopení.

projít na článek

úprava ceníku

Vážení klienti, věnujte prosím pozornost aktualizaci našeho ceníku. Uvedené ceny vyšetření platí od 1.3.2023 a na již objednaná vyšetření se nevztahují (zde platí ceny původní). Děkujeme za pochopení.

projít na článek

Provozní změny v novém roce

Upozorňujeme na provozní změny s platností od 1.2.2019: - úprava ceníku některých vyšetření (podrobně viz Ceník) - změnu v obbjednávání vyšetření: pro objednání se k vyšetření v naší ambulanci používejte výhradně následující kontakty: telefon: 730 171 2

projít na článek

Zateplení fasády s prvkem oblouk na RD Lhota

Zateplení RD bylo provedeno EPS 100mm, finální úprava světlezelená omítka silikon 2mm rýhovaná. Sokl byl zateplen extrudovaným EPS, povrchová úprava marmolit černé barvy. Dům má jednu vnější stěnu vyzděnou do oblouku.

projít na článek

Finální úprava zateplení fasády v obci Konětopy

Finální úprava fasády byla provedena silikonovou omítkou od firmy Weber. Na fasádě byly barevně rozlišeny některé prvky, dlouhá boční stěna pak byla rozdělena do písmene T.

projít na článek

Finální úprava omítky na RD Dřísy

Finální úprava omítky na rodinném domě v obci Dřísy. Větší dům byl opticky rozčleněn dle návrhu majitelky použitím dvou sladěných barev. Finální omítka je Weber.pas silikon točená 1,5 zrno.Na soklu a schodech byl použit střednězrnný marmolit.

projít na článek