Pracovní útočiště

Článek o pracovních útočištích pro freelancery, tvůrce a digitální nomády napsal Robert Vlach původně pro tištěný magazín Finmag. Ten jej nyní zpřístupnil i v rámci online projektu Podnikavé Česko: „Tvůrčí mysl někdy potřebuje na práci víc klidu, než si člověk dokáže vydobýt ve svém běžném prostředí. Přesně takový klid poskytují retreaty, tedy pracovní útočiště někde na venkově či v přírodě, vytržená z denního shonu.“ Článek vychází z vlastních zkušeností s provozováním beskydského útočiště Retreat.cz, ale přibližuje také tvůrčí útočiště coby staronový fenomén a popisuje, k čemu se jaký typ retreatu hodí. Tip: V našem blogu najdete související články Pracovní retreat a Pracovní útočiště: Gran Canaria. Načtené články ze série Finmag Na volné noze pak najdete v playlistu na našem podcastu.

projít na článek

Jak se obléci na pracovní pohovor

Jaké oblečení na pracovní pohovor? Na pracovní pohovor v pánském obleku, košili a kravatě. Bílá košile a červená kravata jsou osvědčenou kombinací pro uchazeče o volná pracovní místa. Pracovní pohovor - na oblečení záleží.

projít na článek

Moc přírody a internetu

Chystáte-li se příští rok na nějaký tvůrčí záměr, tenhle tip vám přijde vhod: Retreat.cz je klidné pracovní útočiště v Beskydech pro vývojáře, kreativní profesionály, umělce a digitální nomády. Na svých tvůrčích projektech tam od roku 2015 pracovala už sp

projít na článek

Pracovní nabídka

Hledáme pracovníky pro ostrahu pasáže v Praze Stodůlky. Pracovní doba 17 22 hod, mzda 110,- Kč čistého. Vhodné jako přivýdělek po práci. Kontakt sz či email: [email protected] Příspěvek Pracovní nabídka pochází z I.B.S.A. - czech, s.r.o.

projít na článek

Pracovní listy: VČELY pro MŠ, ZŠ, SŠ

PRACOVNÍ LIST PRO MŠ                                                               PRACOVNÍ LIST PRO ZŠ, SŠ

projít na článek