Pomsta (Teaching Mrs. Tingle) 1999

O oblíbenosti u studentů se v případě učitelky dějepisu paní Tingleové rozhodně nedá mluvit. Je věčně nespokojená, despotická, žáky umí jen ponižovat a každý náznak individualismu bez milosti trestá. Jednou z těch, jimž není dopřáno se prosadit, je i Leigh Ann Watsonová, velmi nadaná žačka, toužící po prospěchovém stipendiu a po odchodu na univerzitu. Po malém konfliktu se Tingleová rozhodne, že zničí Leighinu budoucnost a že ji nepřipustí ke zkoušce. To však Leigh, ani její přátelé, nehodlají připustit a rozhodnou se, že si na dějepisářku trochu vyšlápnou. To je ale velká chyba. Pořekadlo na hrubý pytel hrubá záplata totiž nemusí platit vždy. Démonická Tingleová se ukáže být více než vyrovnaným soupeřem. Oboustranný teror může začít.

projít na článek

TV pakárny pro tento týden (15.9.–21.9.08)

Čelisti: Pomsta (Jaws: The Revenge) úterý 22.55, nova Po smrti manžela a útoku na syna a jeho dceru...

projít na článek

Scoobyho pomsta - Robot Chicken

Kdyby záporáci v animácích používali mozek, možná by ty příběhy nekončily úplně šťastně…

projít na článek

Neplatil alimenty, tak to má!

Neplatil alimenty, tak to má! Krutá pomsta bývalé manželky. The post Neplatil alimenty, tak to má! first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Čekání na pád člověka

Čekání na pád člověka. Když racci čekají na pád člověka? Ptačí pomsta? The post Čekání na pád člověka first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Historie 4

Do nové sezóny 1998/1999 přihlašuje náš klub muže „A“ a „B“ , dorost,starší žáky, mladší žáky, starší a mladší přípravku. Mužstvo staré gardy se též přihlásilo do soutěže okresu Plzeň – jih. Muži „A“ jsou po podzimu na 6 místě vI.B třídě. Před začátkem

projít na článek