Otázka - Jak založit chovnou stanici? (Zvířata)

kristyna: Pěkný večer,za jakých podmínek a jak založit chovnou stanici? děkuji (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Může policista být členem spolku? (Společnost)

abunka: Chci založit dětskou skupinu, nejdříve ale musím založit spolek. K založení spolku je nutné mít 3 osoby: já, teta a manžel. Spolek bude zakládat dětskou skupinu, kde tou hlavní budu já. Jelikož příslušníci to mají takové zvláštní, tam se ptám. Jes

projít na článek

Otázka - Co do maleho akvaria 2l (Zvířata)

bara: Nevite nekdo co bych mohla chovat malem akvariu 2litry? Nemusi to byt jen vodni zivocichove klidne i neco suchozemskeho. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Granule pro psy (Zvířata)

jannovak: Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaký máte názor na tyto granule? VIVAVITA pro dospele psy. Kupuji je v Mounfieldu. (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Vyplatí se založit doplňkové penzijní spoření i dětem?

Doplňkové penzijní spoření dnes má většina občanů, kteří nechtějí v penzi spoléhat jen na pomoc státu. Založit se však dá i pro děti od narození. Vyplatí se to? Je to vhodná forma spoření? A získají děti také příspěvky od státu?

projít na článek

Jak zvířata vnímají smrt svých blízkých

Ztráta blízké osoby v našem lidském světě je provázena řadou rituálů a širokou škálou emočních výkyvů od apatie až po zoufalství a agresi. Jak se ke smrti svých blízkých staví ale zvířata? Prožívají zármutek a umí truchlit?

projít na článek