Megaakce: Test

Referendum. Rozhodnutie o našej slobode. Sloboda spočíva v slobodnom prejave. Premyslím, rozhodnem sa a vykonám. Teraz máme príležitosť rozhodnúť o vplyve občanov na chod štátu tým, že budeme môcť vymeniť politikov, ktorí nekonajú v súlade s našou slobodnou vôľou a predstavou. Hlas ľudu, hlas boží. My Slováci, ako národ, ktorý má vlastný štát získame nástroj, ktorým môžeme ovplyvňovať náš osud. Koľko ľudí na svete disponuje tým čo máme my? Vážime si to? Padlo nám to z neba. Nemusíme o slobodu bojovať v zákopoch a na barikádach so zbraňou v ruke. Na našej ceste je to len jeden krok, ale veľmi dôležitý . Máme možnosť, ktorá sa môže a nemusí opakovať. Ak aj neskôr príde, už budú podmienky iné. Skôr ťažšie ako ľahšie. Tých dôležitých krokov nás čaká ešte veľa, ale pre každého je najťažší ten prvý. Keď sa raz dieťa rozbehne, už ho nedobehnete. Stačí sa zdvihnúť, vykročiť a povedať. Chcem byť sám sebe pánom. Sloboda spočíva v slobodnom prejave. Premyslím, rozhodnem sa a vykonám.

projít na článek

d Test Test pastelek 2017

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a brzy bude již opět aktuální koupě pastelek a školního vybavení. Máme pro vás tip. Jste-li předplatitelem časopisu d Test nebo jej někdo ve vašem okolí odebírá, mrkněte na Test pastelek 2017. V d Testu otestovali

projít na článek

Megaakce: Propadli jste makru?

Chcete efektní rozostřené fotky s ostrým detailem, ale mobil nezvládne? Pomocí makroobjektivu už neunikne žádný detail!

projít na článek

Megaakce: Pro lepší a pohodlnější selfie!

Proč si kazit selfie, když to jde pohodlněji pomocí selfie držáku s bluetooth odpalovačem.

projít na článek

test

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbcb bcfxhxfghfhxgfhydfgydgygfdbfgdf The post test appeared first on Panmatraci | Výprodej matrací, slevy, prodejna.

projít na článek

test

The post test appeared first on Kreativní Studio Mitty.

projít na článek