Matematická soutěž:

Zveme všechny zapálené matematiky k účasti do 29. kola matematické soutěže. Co udělat? – poslat přihlášku do 17.3.2023 na adresu INFISu nebo mailem na [email protected]. Kdy proběhne celostátní kolo? – v pátek 24.3.2023 od 9:00 h na INFISu. Těšíme se a držíme všem palce! Přihláška do matematické soutěže ke stažení

projít na článek

Matematická olympiáda na nižším gymnáziu

Studenti nižšího gymnázia se zúčastňují různých předmětových soutěží a mezi nimi samozřejmě nechybí ani matematická olympiáda.

projít na článek

Pangea 2018

Pangea je mezinárodní matematická soutěž pro základní školy a třídy víceletých gymnázií. Pangea si dává za úkol propojit a porovnat znalosti žáků v různých zemích světa. Letošního ročníku se účastnili zájemci o matematiku z devíti zemí Evropy.

projít na článek

Matematická olympiáda

V období od prosince do ledna proběhla tři kola matematické olympiády kategorie A - domácí, školní a krajské. Školní a krajské samozřejmě ve virtuální učebně.

projít na článek

Internetová matematická olympiáda

Dne 28. listopadu 2017 proběhl již 10. ročník Internetové matematické olympiády, kterou organizuje Fakulta strojního inženýrství Vysokého učení technického v Brně. Z naší školy se této soutěže účastnily dva týmy.

projít na článek

Školní kolo olympiády z matematiky

Taky jste měli pocit, že na světě nemůže být nic nudnějšího než matematická olympiáda? Po přečtení tohoto napínavého článku o strhujícím početním souboji prostě musíte uznat, že jste se spletli.

projít na článek