Krémy Cien

Kosmetika Cien, co to je? Většina z žen tuto značku nezná a neví, kam ji zařadit. Kosmetika Cien se prodává v Lidlu. Už slyším vaše hlasy: Tak to tedy bude pěkný propadák! Málokterá žena je takový kosmetický nadšenec, aby se pouštěla do testování neznámých přípravků, na které narazí právě v supermarketu. Taky by to mohl být trochu hazard s vlastní pletí. Je tu ovšem jedno významné ale! A o něm si přečtěte v tomto článku.

projít na článek

Nejlepší pleťové krémy

Univerzální pleťové krémy se najdou v každé domácnosti. Jejich použití je široké, od mazání rukou a obličeje, přes odličování až po příslovečné mazání bot. Zejména pro muže představují často jediný krém, který jsou si ochotni mazat na obličej. Důležité je

projít na článek

Chraňme se před slunečními paprsky zevnitř ven

Ještě před 40 lety byly nejúčinnější opalovací krémy s ochranným faktorem č. 3. Kůže po opalování byla krásně vypnutá, ale to bylo způsobeno zánětem a během týdnů se vytvořily drobné svraštělosti.   Dnes už jsou opalovací krémy a oleje s ochranným faktore

projít na článek

Mrkvový olej prodlouží letní opálení

Mrkvový olej je ideální náhrada za celou řadu přípravků, jako jsou krémy a vody, které jsou na trhu a mají pomoci pokožce. Tyto krémy a vody mohou obsahovat chemikálie a konzervační látky, které mohou vést k alergickým reakcím a jiným nežádoucím účinkům.

projít na článek

Hydratace pro suchou a citlivou pleť

Základem péče každé pleti jsou hydratační a výživné krémy. Obzvláště suchá a citlivá pleť trpí nejvíce. Vyzkoušejte několik velmi jednoduchých tipů pro přípravu domácích receptur.

projít na článek

Nejlepší krémy proti vráskám

Vrásky od nepaměti trápí nejen ženy, ale i muže. Jsou důkazem, že čas nezadržitelně běží. Jsou také zřetelným ukazatelem věku každého z nás. Proti vráskám se však dá účinně bojovat. Trh nám nabízí celou řadu nočních a denních krémů proti vráskám.

projít na článek