Kreativní procházky

Chůze podporuje kreativitu. Pro kreativce na volné noze (a kreativní práci obecně) tak má smysl zakomponovat procházky do pracovního režimu. „Chůze otevírá volný tok nápadů a je jednoduchým a robustním řešením cílů zvyšování kreativity, vysvětluje vědecká práce Give Your Ideas Some Legs: The Positive Effect of Walking on Creative Thinking (Rozchoďte své nápady: Pozitivní vliv chůze na kreativní myšlení), kterou nedávno znovu vydala s užitečnými komentáři Fermatova knihovna: Lidé si už dříve všímali, že chůze má zřejmě zvláštní vztah ke kreativitě. Filozof Friedrich Nietzsche napsal: „Všechny skutečně velké myšlenky vznikají při chůzi.“ Současný výzkum staví tyto postřehy na pevný základ. Čtyři studie ukazují, že chůze zlepšuje kreativní myšlení. Tento účinek není dán pouze zvýšenou percepční stimulací při pohybu v prostředí, ale spíše chůzí jako takovou. Ať už je člověk venku, nebo na chodícím pásu, chůze zlepšuje generování neotřelých a zároveň případných nápadů, a tento efekt se dokonce vztahuje i na to, když si lidé krátce poté k tvůrčí práci sednou.

projít na článek

7+1 tip na luxusní dárek pro ženy, které milují procházky městem

Chcete ji potěšit, ale nenapadá vás nic, z čeho by měla opravdu radost? Pokud žena, pro kterou hledáte dárek, miluje [] The post 7+1 tip na luxusní dárek pro ženy, které milují procházky městem appeared first on Nady.

projít na článek

Kreativní používání autopatie

Kreativní používání autopatie 15.8.2014 | C L | [email protected] (dopis z USA) Myslím, že by vás mohly zajímat některé moje zkušenosti s autopatií: Jsem si zcela jistá, že jsem odstranila svou reakci na škumpu jedovatou1, a také lépe snáším int

projít na článek

Pejskaři, rádoby pejskaři a procházky

Když si toto přečtete, bohužel sice zjistíte, že u vás je to stejné, ale nějaká rada snad pomůže.

projít na článek

Fotogalerie Lenire Pythagoras červený

Jaro je tu už úplně neoddiskutovatelně. A je to nádherný čas na focení. A taky na procházky. Vezměte šátek Lenire a vyražte taky ven!

projít na článek

test

The post test appeared first on Kreativní Studio Mitty.

projít na článek