konzultace a seminář

Marci je velmi empatická a zkušená terapeutka. Velmi mi její semináře a konzultace pomáhají na mojí cestě. Vždy se mi po semináři nebo konzultaci otevře další cesta a nové uvědomění. Snažím se prožívat všechny životní zkoušky s větší radostí a vděčností. Díky této zkušenosti ráda doporučuji svým kolegům a známým.

projít na článek

Konzultace onkologickým pacientům

Nově u nás poskytuje konzultace pan MUDr. Miloslav Ambruš, emeritní primář radioterapeutické a onkologické kliniky FNKV. Objednat se můžete přes naši recepci: [email protected] či přes navstevalekare.cz viz odkaz zde: MUDr. Miloslav Ambruš Přís

projít na článek

Konzultace pro rodiče

Ve středu 16. 11. 2022 od 16:00 do 18:00 proběhnou konzultace pro rodiče.

projít na článek

Seminář mladých VČELAŘÍKŮ

Ve dnech 16. - 25. 8. 2019 proběhl v Kožlanech (Plzeňský kraj) pobytový seminář pro mladé zájemce o členství ve včelařských kroužcích. Děti se zde nenásilnou formou seznamovaly se základy včelaření a péčí o hmyzí opylovatele. Více fotek ZDE.

projít na článek

Pozvánka na konzultace a třídní schůzky

Zveme všechny rodiče na konzultace, které proběhnou ve středu 7. listopadu 2018 od 16.30 hod. do 18.30 hod. Třídní schůzky pro rodiče pozvané třídními učiteli (e-mailem) začnou v 16.00 hod.

projít na článek

Odborný seminář pro projektanty

Srdečně Vás zveme na odborný seminář OCELOVÉ HALY konaný dne 26. září 2023 na půdě VŠB Technické univerzity Ostrava, kde vám představíme možnosti řešení hal s využitím ocelových konstrukcí LLENTAB včetně zohlednění souvisejících specifik. Budeme se také v

projít na článek