Je tu velká skupina, která může ohrozit demokratické Česko, varuje zpráva vnitra

Radikalizace extremistů, kter se děje v online prostoru, je okamžitou bezpečnostn v zvou i pro Česko, uvedlo ministerstvo vnitra v situačn zpr vě o projevech extremismu za druh pololet loňsk ho roku. řad dodal, že velk skupina lid , kter je nespokojen s uspoř d n m a směřov n m st tu, m potenci l ohrozit demokratick z klady Česka. Online radikalizace se podle ministerstva týká různých věkových a společenských skupin i rozličných ideologických směrů. U pravicového extremismu představují největší hrozbu právě izolované online komunity, zmiňuje zpráva. Ty tvoří sice málo členů, kteří se veřejně zpravidla neprojevují, jejich riziko spočívá ale v tom, že z nich mohou vzejít osamělí útočníci.

projít na článek

Zpráva o konání slánské regionální konference

 Na webových stránkách   Kladenského deníku byla 11. 11. 2021 zveřejněna zpráva Kateřiny Nič Husárové o průběhu 14. ročníku  regionální historické konference,  která se konala  o pět dní dříve  v aule slánského gymnázia.

projít na článek

Tisková zpráva ČOV Rokytnice

https://www.vhsturnov.cz/wp-content/uploads/2022/06/tiskova-zprava-rok-cov.doc The post Tisková zpráva ČOV Rokytnice appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek

Ukaž hrdost na své město s kolekcí B16 Zažít Česko

Česko to není jenom Praha. Máme tu spoustu krásných měst, lázeňské Karlovy Vary, rázovitou Ostravu, autentické Brno nebo historickou Olomouc. A v k

projít na článek

Odkazy na radary a satelity

Odkazy na radary a satelity Odkazy na satelitní a radarové snímky a animace Česko a Evropa JSMSG Česko: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsmsgview.html NOAA: Česko a Evropa: http://porta

projít na článek

Tisková zpráva ČOV Turnov

https://www.vhsturnov.cz/wp-content/uploads/2022/09/tiskova-zprava-cov-turnov.pdf The post Tisková zpráva ČOV Turnov appeared first on VHS Turnov,.

projít na článek