Jak poslouchat těla klientů

The post Jak poslouchat těla klientů appeared first on Tereza Dvořáková.

projít na článek

Páteční posezení u kávy

Od června jsme zavedli pravidelná páteční posezení u kávy, kde naše aktivizační pracovnice se skupinkou klientů hovoří o aktuálním dění, o rodinách klientů, prohlížejí si fotografie a také předčítají různé příběhy a povídky. Článek Páteční posezení u kávy

projít na článek

Jak vyvolat menstruaci?

Menstruace je opakující se krvácení v rámci menstruačního cyklu. Když vaječníky ženy začnou produkovat vajíčka (každý měsíc jedno – střídají se) a vajíčko není oplodněno spermií, musí z těla pryč. A z těla se dostává v podobě krve.

projít na článek

7 kroků k očištění těla

Detox neboli očista organismu se praktikuje v kulturních společnostech po celém světě již po staletí. Detoxikace pomáhá chránit naše tělo před onemocněním a udržuje optimální zdraví. Detoxikace těla pročistí a nastartuje organismus ke správné funkci.

projít na článek

Kožní nemoci

Kůže patří mezi největší orgán lidského těla. Její funkce je estetické a splňuje i plno dalších úkolů. Kožní onemocnění mohou postihnout kteroukoli část těla a jejich závažnost se pohybuje od podráždění kůže až ke stavům ohrožujícím život.

projít na článek

Naše Božské já a aurická těla

Naše Božské já a aurická těla požádají Vládci karmy o vyčištění nebeského Matrixu přes energetické spojení Hara a Kundalini a spojí se s pěti Vesmírnými čakrami. Meditační rituál na uzdravení našeho Božského Já. 2 hodiny 450 Kč

projít na článek