Jak na nový rok, tak po celý rok!

Rok 2024 jsme započali jak jinak než aktivně. Tvořili jsme z všelijakých materiálů, pekli jsme dobroty, procvičili si hrubou i jemnou motoriku. Také jsme si zpříjemňovali dny muzikoterapií a pravidelnou Canisterapií. Pro naše uživatele jsou pravidelné aktivity velmi důležité. Procvičí si nejen tělo, ale také mysl a udrží si tak co nejdéle své schopnosti a dovednosti.

projít na článek

NOVÝ DEN 28.8.2023

Hostem pořadu NOVÝ DEN 28.8.2023 v 8:00 na CNN Prima NEWS byl Martin Trávník, fyzioterapeut, cvičitel metody SPS (SM systém) a zakladatel Centrum zdravých zad. Podívejte se cca v čase 14:44.

projít na článek

Nový přístroj BBC 2

jednoduché, intuitivní ovládání názorné a snadno pochopitelné vyhodnocení vysoký stupeň automatizace efektivní, rychlý a výkonný podpora BICOM terapie Článek Nový přístroj BBC 2 se nejdříve objevil na bicomplzen.cz.

projít na článek

Nový zážitkový bazén otevřen

Milí hosté, od podzimu tohoto roku náš hotel čekají další plánované změny, které se tentokrát budou týkat bazénové haly. Hotel Harmonie pro vás připravuje nový zážitkový bazén a těšit se můžete například na chrlič, bublér, masážní lehátka a lavice a v nep

projít na článek

Připravujeme nový e-shop

Připravujeme pro vás nový e-shop s krmivy a potřeby pro vaše zvířecí miláčky. Těšit se můžete na značku krmiv Yoggies, Dokonalá láska, I love pets a mnoho dalších. O spuštění Vás budeme informovat.

projít na článek