IKEA FAMILY karta: Lepší ceny i slevy u partnerů

Ponořte se do světa speciálních nabídek, užitečných služeb, zajímavých kurzů a velkých dobrot. S kartou IKEA FAMILY si snadno zútulníte vaše bydlení a ještě si své výhodné nákupy užijete. Čtete dál a zjistěte, jaké benefity a slevy můžete s IKEA FAMILY kartou využívat.

projít na článek

Prodejny IKEA - otevírací doba, adresy [Kompletní seznam]

Hledáte nejbližší prodejnu IKEA? Ať už je to IKEA Praha nebo IKEA Brno, s námi se neztratíte! Máme pro vás kompletní seznam prodejen IKEA, jejich otevírací doby a adresy. Zjistěte, jak se do obchodu s nábytkem IKEA nejlépe dostanete!

projít na článek

Ušetřete s IKEA a vybavte si domácnost levně!

Moderní nábytek za skvělé ceny? Ať už vychytáte některou z IKEA slev nebo využijete slevové kupony IKEA, zde vždy najdete vybavení pro celou domácnost, aniž byste museli chodit moc daleko.

projít na článek

Dr. Max karta výhod: slevové poukazy i lékařská konzultace!

Využít služeb lékárny potřebuje čas od času každý. Pokud navíc můžete pořídit léky za výhodnější cenu, je to příjemný bonus. Pro věrné zákazníky je v lékárnách Dr. Maxe připraven věrnostní program - Karta výhod, díky němu svým zákazníkům nabízí široký výb

projít na článek

CCC klub aneb výhodná karta a slevy nejen na obuv

Sháníte nové pohodlné botky na léto, elegantní lodičky na společenskou událost nebo teplou zimní obuv? V CCC si zaručeně vyberete! Staňte se navíc členy Klubu CCC a ušetřete při nákupu obuvi co se dá!

projít na článek

Zbožomat - nakupujte zboží za výhodné ceny

Chcete nakoupit zboží za tu nejvýhodnější cenu? V tom případě vyzkoušejte Zbožomat - originální slevový portál se zbožím z nejrůznějších kategorií. Nechte Zbožomat hlídat aktuální slevy za vás! Slevy téměř na cokoliv až 90 %, denně nové nabídky a 540 výde

projít na článek