Igráčkovi už táhne na padesát. Přečtěte si jeho „životopis

Ačkoli to po revoluci vypadalo, že Igráček nebude mít v konkurenci Lega a dalších hraček šanci, podařil se mu comeback a za pár let tak oslaví 50. narozeniny.

projít na článek

Cestovní pojištění - jak ho vybrat a kdy se nevyplatí?

Chystáte se na cestu a nevíte, jak a jestli se pojistit? Přečtěte si o cestovním pojištění, jeho výhodách, nevýhodách a možnostech. Dozvíte se o sjednání online pojištění, smlouvách, srovnání a o mnoho dalších.

projít na článek

Náš názor prostě zajímá, přečtěte si článek na E15

https://www.e15.cz/byznys/e15-a-byznys/podnikatele-trapi-prilis-byrokracie-rika-radek-zapletal-majitel-spolecnosti-ritas-1373899 Náš názor prostě zajímá Článek Náš názor prostě zajímá, přečtěte si článek na E15 se nejdříve objevil na vasemzdy.cz.

projít na článek

Jak se rychle naučit anglicky? Známe zaručené tipy!

S angličtinou se to lépe táhne. V dnešní době je neznalost cizího jazyka tak trochu nevýhodou, ať už v práci, při nakupování nebo na dovolené. Nikdy není pozdě začít! Jak ke studiu přistupovat, aby vás to bavilo a rychle jste se naučili anglicky?

projít na článek

Hledám uplatnění v oboru financí (personalistika, management, školitelství)

Dobrý den. Mladá 23letá slečna s bohatými zkušenostmi s obchodem a vedením lidí hledá uplatnění v oboru financí. Upřednostňuje personalistiku, manažerské a školitelské pozice se zaměřením na komunikaci a styk s lidmi (finanční poradce – NE!). Vaše nabídk

projít na článek

Jak vybrat zubní kartáček? Elektrický nebo manuální?

Přečtěte si, na co byste se měli zaměřit při nákupu elektrického, manuálního, případně mezizubního kartáčku.

projít na článek