Dvojité vítězství

Naši matematici ovládli krajské kolo matematické olympiády kategorie A, která je určena pro studenty z posledních dvou ročníků středních škol. Se stejným počtem bodů zvítězili Vojtěch Krejzar ze 4. B a Adam Pustka, byť je teprve studentem kvinty. Gratulujeme! RNDr. Věra Jandíková The post Dvojité vítězství appeared first on GFXS.

projít na článek

Dvě utkání áčka jako den a noc

První dvě soutěžní utkání v roce 2023 má za sebou třebíčské áčko. V sobotu po špatném výkonu, který vyvrcholil v poslední čtvrtině, prohráli třebíčští basketbalisté s ostravským Hladnovem. Na vítězství nestačil ani nedělní zlepšený výkon, když po velkém b

projít na článek

Domácí víkend na 100 %

Na třebíčské áčko čekaly o víkendu dva důležité zápasy proti kvalitním brněnským soupeřům. Pouze dvě vítězství zaručovala třebíčským basketbalistům přiblížení jak k play-off, tak i k udržení soutěže.

projít na článek

Zeměpisná olympiáda

Ve školním kole zeměpisné olympiády zvítězili Martin Uchytil z primy (kategorii A). Dominik Novák ze sekundy (kategorii B), v kategorii C obhájila loňské vítězství Alexandra Palánová z kvarty.

projít na článek

Céčko poprvé v sezóně úspěšné

Céčko odehrálo dvě domácí utkání proti soupeřům ze Slavičína a Kroměříže. V sobotu si třebíčský tým připsal první vítězství v sezóně, naopak v neděli musel zkousnout porážku o 50 bodů.

projít na článek

Skvělé umístění Ondřeje Radeva v celostátním finále francouzské olympiády

Po vítězství v krajském kole francouzské konverzace v kategorii SŠ II se tento týden konalo kolo národní, jehož se zúčastnili nejlépe francouzsky mluvící studenti v celé zemi.

projít na článek