Časopisy, které nikde jinde nenajdete

among fx, Hokinářství, Pod lupou meotaru, Šaldův drb a Votisk – to jsou názvy ojedinělých studentských časopisů, které loňská kvarta vytvořila v rámci hodin českého jazyka a informatiky. Nyní vám je zpřístupňujeme, abyste si v nich mohli počíst i vy. Přejeme vám hodně zábavy a pokud budete chtít tvůrcům něco vzkázat, nejlépe je navštivte přímo v jejich současné třídě – kvintě a řekněte jim to osobně. Jejich jména najdete v tirážích časopisů. Na co se můžete těšit? Na rozhovory, fejetony, názory, reportáže, vtipné reklamy nebo zábavné kvízy. Tak neváhejte a pusťte se do čtení. The post Časopisy, které nikde jinde nenajdete appeared first on GFXS.

projít na článek

Mind Your Business, Erasmus+ Youth

Zážitek, na který nikde nezapomeneme? Pro nás to jednoznačně bude Erasmus+ projekt v Lucembursku.

projít na článek

MÁME TŘICET

Přátelé, kamarádky, učitelé, studenti současní, budoucí i minulí, údržbáři, školníci či jen přátelé našeho úžasného gymnázia, není žádným tajemstvím, že se letos dožíváme úctyhodné třicítky a že si to chceme náramně vychutnat. O akcích, které vyvrcholí 1.

projít na článek

Stydím se jít na masáž!

Kolikrát už Vás napadlo, že byste potřebovali na masáž? A kolikrát jste si hned vzápětí řekli, že se svou postavou se v žádném případě nemůžete nikde vystavovat, natož si odložit před masérkou? Tak tenhle myšlenkový pochod je chyba a hned si řekneme proč.

projít na článek

Jak nás vidí? - příspěvky Karolíny a Andrejky

Malotřídka očima studentky učitelství Začínající učitel na malotřídní škole? Ze své dosavadní zkušenosti musím říct, že malotřídní škola je pro začátek učitelské praxe ideální. Jako třídní učitelka prvního ročníku bych se pravděpodobně nikde jinde nesetk

projít na článek

Evropské jazyky v 2. A

Dne 26. září se už léta slaví Evropský den jazyků a to jsme si jakožto třída jazykového gymnázia rozhodně nemohli nechat ujít! Je sice pravda, že s angličtinou se dnes člověk nikde ve světě neztratí (a my se jí ve vyučovacích hodinách každý den pilně věnu

projít na článek