10 milníků roku 2022

Spustili jsme nový web a zdolali hranici 1.000.000 návštěvníků ročně. Zároveň skokově vzrostla návštěvnost z vyhledávačů, rychlost webu i počet nových zájemců o členství. Archiv blogu i všechny další zprávy najdete v sekci Novinky na webu. HarperCollins vydal celosvětově knihu Na volné noze jako The Freelance Way. Náš podcast zaznamenal 750.000 poslechů a zhlédnutí, o celou polovinu víc než v předchozím roce. Ve spolupráci s Masarykovou univerzitou jsme vydali sérii přednášek z kurzu podnikání Od UČO k IČO. Na LinkedIn máme už 27.000 sledujících a napříč sítěmi jsme rozjeli hojně komentované Otázky týdne. Pořádáme novou sérii setkání Na volné noze Na cestě. Viz nové fotky z Brna. Návštěvnost platformy Freelancing.eu nám meziročně stoupla o 286 %. Největší radost nám dělaly úspěchy všech našich členů, a že jich je! ❤️

projít na článek

Módní trendy na rok 2022

Velkým trendem v módě roku 2022 bude udržitelnost a přírodní materiály. I módní průmysl jde s dobou a snaží se o ekologičtější a odpovědnější výrobu.

projít na článek

Velký výběr novinek za Q4 2022

Novinky ze světa podnikání na volné noze pro vás vybíráme a publikujeme nejen na sociálních sítích, ale i v měsíčním newsletteru. Dan Šácha teď připravil jejich shrnutí za 4. kvartál roku 2022 na videu a v podcastu.

projít na článek

Děkujeme za 7000 recenzí na webu Zbozi.cz

S velkou radostí Vám dnes chceme poděkovat za to, že jste nám pomohli dosáhnout neuvěřitelného milníku - 7000 recenzí na našem webu! Je to pro nás obrovská pocta a zároveň potvrzení, že naše služby a produkty jsou pro Vás skutečně užitečné a stojí za to.

projít na článek

PF 2022

Vše nejlepší do nového roku přeje Pekárna Srnín. Článek PF 2022 se nejdříve objevil na Pekárna Srnín.

projít na článek

Mistrovství republiky EMESKAI 2022

Poslední akcí letošního roku, která uzavírala letošní sezónu, bylo mistrovství republiky EMESKAI 2022 vPraze. Sportovní klání proběhlo 12. listopadu 2022 ve sportovní hale Praze Smíchově. Partnery akce Nadace sportující mládeže a T.J.Sokol I. Smíchov. Pos

projít na článek